Anotace: vysklívání
vzdálenost
jitření tomu, kdo tu jen prošel
s měsícem na pupeční šňůře
brnknul o hřebeny střech
mám město schovaný do sněžítka
falešný střípky sypu do oblouků
nestálému světlu
aby se nehybnost nasytila
a v rozlitých neonech
dávno tikot kameněl
snad mi racčí střelka bílá
určuje střed tmy
zavřené do křídel
Ty mě fakt bavíš číst, jen tak se neočteš :)
Prostě paráda
25.04.2017 20:59:56 | Ragnell