cesty bez kříže
krajina nad hrází
planina vlčí
svazuje slova
v panácích snopy
kraj stébla nemá
krajina němá
v údolích svatí
po stopách dračích
kráčí mi ze snu
do nachova
drobných kvítků
plyne až v úbočí
krajiny klečí
Přečteno 392x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Malá mořská víla, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)