Anotace: .
.
z lásky nebo pro peníze?
mlčela
žádný fenomén
jen byla odložený případ
kudrnatá holka co nerovná si háro
je jiná než ty tucty stejnejch barbín
nová holka
jsem do tebe blázen
dnes se nebude umírat na nedostatek citu
žádná teorie velkého třesku nevyrovná se lásce
a tvému jménu
výzva co rozhodně příjmu
nebudu jen půl chlapa
dám do toho všechno
jdu napomoc životu ve tvých stopách
tváři v tvář všem problémům
jsi jediná v davu co se ohlédla
a já ztratil hlavu pro ty oči
něco mi pořád život dlužil
a já beru penále
je to s tebou jak Aljaška v plamenech
poslední cigáro co má tu nejkrásnější závislost
nostop všech zajetí
nejsi žádná z těch holek pod zámkem
miluji tvůj úsměv
otevřený vesmír a jeho náhlej úder
s tebou tak trochu Green Lantern
a muž co dopadl na zem k tobě
Možná nebude to v nemoci ani ve smrti
jen stín co někdo vymaže
nechci řešit ty miliony otázek
chci tebe jako žádnou jinou na světě
*
už jsem to chtěla otipovat a pak jsem pochopila jaký bych byla narcis ale vzhledem k mému dílu dnes i mohu ale proč bych to dělala žejo :D jen ty jediná mě dokážeš pochopit :)
25.05.2017 22:11:35 | xoxoxo