Anotace: Báseň ze sbírky "Brutto-Netto"
Globalizace
V sobotu mi volal Johny Wayn
z Harwardu
že mu ulítla průvanem
sbírka poštovních známek
Dnes je neděle
Sedím na balkoně se síťkou na motýly
Snad už by mohli letět kolem
Svět je malej
Určitě se dočkáš :-), pobavilo :-)! ST
16.08.2017 09:04:44 | Fany
Omlouvám se, že reaguji tak pozdě,- jen jsem rád, že pobavilo ,! :)
06.02.2018 17:52:22 | Li-po
:-) v pohodě, já jsem taky ráda :-))!
10.02.2018 20:27:21 | Fany
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?