Zbožně bezbožní
No tak, zlato
Vem mě už domů
je tady žár a tak nějak těsno
Já chtěla, vím to
Ale už nevěřím tomu
že je tu pro mě místo
Inkvizice svázala mi nohy
dusím se kouřem z plamene
že prý nectím bohy
a srdce, to mám z kamene
A zaříkávám koně,
těm, co jsou nahoře
už stravuje mě plamen ohně
prosím, nenech mě uhořet
Je tady tak těsno
není pro mě už místo
a po krku mi jde
to zbožně bezbožný lidstvo.
Přečteno 523x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)