Anotace: ...
Nebe
kolem našich hlav
mělo zvláštní barvu.
„Musí být nějaká cesta dolů“ řekl šašek královně.
Kolem létali andělé
a křičeli na nás andělským jazykem
Chytila jsem za ruku ďábla
a střemhlav padala dolů.
Jako kámen
hvězdnou nocí
Uviděla jsem
černého ptáka.
Seděl na rameni strašáka v poli
slaměný klobouk na hlavě
němý
dívá se
do stejného místa
celé dny nehybně
sám, opuštěný
smířený
se svým osudem
čeká …
Láska z nás mnohdy dělá nepřátele
Takovou,
která se líbí duši
a jejímu striptýzu
nenávist
srazí na kolena
saháme na ni
ze svých postelí
v nebeských prostorách
našeho mlčení
smíření
se svým osudem …
nehybné čekání
právě začalo
moc se mi líbí, pád anděla na zem aby zakusil lidskou lásku jsem zahlédla... :-)
21.01.2018 20:23:37 | Laika
Uf... Ještě, že tam je aspoň ta písnička, aby tu bezmoc dokázala zaplašitt... ST
21.01.2018 19:23:03 | Amonasr
Tahle se mi dobře četla...s lśskou je to těžké, někdy přechśzí v nenávist, co je vlastně převlečená bezmoc...
21.01.2018 15:37:43 | Philogyny1