Anotace: ...dnešek mne přesvědčil, jak vše absurdní!...i samotná doba ve které žijeme....
Jani pozor na toho kdo Tě objímá... zrovna sem sežrala Jortímu ruku... naštěstí virtuálně... měla bych zalepit si ústa... v hloubi duše si uvědomuji rozporuplnost svého chování... Janinko hvězdičko usmívám se na Tebe jako se na mě včera usmál Ami a mi to rozsvítilo den OOO***)))
22.05.2018 08:26:19 | Iva Husárková
Ivuško..Ami to umí:-) jako nikdo........přeji štěstí!
22.05.2018 14:18:20 | Anděl
kdo trpí sám ten trpí mnohem tíž že vidí štěstí druhých přes svůj kříž (William Shakespeare) cítím Tvůj smutek až do Znojma :-((
22.05.2018 14:51:18 | Iva Husárková