Anotace: ...
z pootevřenejch zásuvek vyčuhujou použitý události
jsou stejně omšelý a odžitý
jako některý mý opuštěný texty
trčej z nich rezavý sny a ohnutý slova
ve tmě se těžko navazuje
a ještě hůř vyhejbá
škrábou - i potom
zkusím to
prostě jen polknu
znovu
vata z červencovejch půd
snaží se tak podobat
blejská se – nepatrnem
podívej
bůh
zas napichuje tmy na prsty
žár utahuje krov - až na hlas
a v létech zvolna kamení dávná krev býků
je tu tak prázdno
skoro jako v lidech
zapomněl jsi na malý nenpadný šuplátko..tam ve tmě štěbetá bezprizorní holátko...:-D ST*
25.06.2018 17:20:16 | Frr
Líbí ... nejvíc asi jak si bůh napichuje tmy na prsty:)
25.06.2018 15:25:28 | Ragnell