Amerika
Lampiony hrdosti tříští
Kapky duchů
Nad hřištěm snů
Popkornovych kornoutů
Méněcenný plukovník
Světového míru
S posledním potleskem
Usedne zpátky do křesla
Kapky deště přikryjí
Lysinu klauna
Přikovaného k
Bílé, červené a modré
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: kdotoví, Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)