Přišel jsi a tvářil ses jak ten pravý
prý spolu překonáme rekordy
mých krátkodobých vztahů
přišel jsi a chtěl jsi vyléčit mé srdce
a mě přijmout za svou,
za podmínek
že se stanu jinou.
O měsíc později křičím: Neodcházej!
ale ty už jsi stejně dávno pryč