Anotace: Zamyšlení nad tím, kdo jsem.
Jsem dítě poezie, mám splíny z prázdných židlí,
vedle mě Komedie i Drama s Fraškou bydlí.
Jsem hlemýžď na útěku a víno na dně lahve,
poslouchám tichou řeku a boha jménem Jahve.
Jsem modla, pohan, komouš, ulovená srna.
Jsem lesní divoženka a taky šlapka z Brna.
Jsem bratrem revoluce a jsem rohlík v párku,
jsem akce Čisté ruce i bezdomovec v parku.
Jsem horká jako zima a chladná jako léto,
můj život bývá prima, anebo aspoň, jde to.