Dar

Dar

Anotace: Nová šance

Dávám Ti Přání .. Přej si Cokoliv ..

Ale uvažuj správně, i nechtěný klam Tvůj sen lehce odradí.

Dávám  Ti Možnost, Dávám Ti Sen.

To co bylo, není.. co se stalo, nebylo..

Přej si skutečnost, to přání, cos dostal darem.

Autor Bethany, 25.08.2018
Přečteno 396x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel