Poslyš, Ty Tam...
I když mě teď neslyšíš,
Řekni, o čem jenom sníš...
O tom, co je Ti jen blíž.
Ticho nebo zvuk.
Země, voda nebo vzduch.
Anděl nebo ďábel v těle.
Jediný den...
Od pondělí do neděle.
Tělo nebo duch.
Být tak trochu na hraně,
Či bludný kruh.
Řekni, jen se ptám.
A mohla bych tak dál a dál...
Až sestoupíš trochu níž,
Třeba mi pak odpovíš.
Anebo se přiblížíš...
A vlezeš mi pak na záda.
Bože můj! Poslyš...
To bude paráda!!
:)
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: Moorwet, Tlachapoud, Amonasr, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)