Anotace: To je...
BÁSEŇ...
To je alchymie.
Múza tichá
Odhalená.
I skrytá
...hledaného
Identita.
V(d)ěčný terč
pro kritika.
Co se občas
Trefí
Do básníka.
Báseň.. je tou,
Co se někdy
Nedotkne.
A jindy dotýká.
Báseň...
I beze slov klasika.
:)
Ále no tak. Nechytat za slova!
Od toho jsou tu jiní, Hergot ;)))
10.09.2018 10:10:33 | ARTeFakty X. Múzy
Hmm... asi o tom něco víš, člověče milý,
Co říkáš si Akyš...
Tak zase někdy napiš :)
Když budeš tak zdvořilý...
10.09.2018 08:56:37 | ARTeFakty X. Múzy