Co já VÍM.. CO teď S TÍM?
Anotace: Možná si pak... Třeba i odpovím. :)
V(d)ěčné Téma...
POEZIE.
To je jiná!
Se špetkou fantazie neumírá to, co žije.
Kořeněné kapkou hříchu šimrá motýl
Někde v břichu...
Bez návodu na použití, k nesnesitelnosti
Svého Bytí (i jiných),
Možná jsme v tom stejně všichni. I Ty.
Bez čísel i bez kvality.
Potkat Múzy, když jdou vzhůru,
Nechat letět noční můru...
Ty, co míří směrem dolů od naproti
Nechat padat, nebo projít.
Kolem, když jdem do sebe...
S nápisem: Pozor, hlavně nezavadit!
Já jsem to zábradlí, o které se můžeš opřít.
Už nemusíš dál, do nebe.
Stačí už jen ke mně dojít.
Krása... Poezie..
Snad i proto člověk rád s ní žije.
Je to prostě...
JEDNA BÁSEŇ!
Nevadí, když z toho nic.
Zamyslím se, zaposlouchám, ponořím..
A vzpomenu si.. třeba na Priessnitz.
:)
Přečteno 317x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, come-past, Frr, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (1)