Anotace: Zpátky ke kořenům :)
DANÁ
jednou
zaDANÁ
provždy
žáDÁNA
o své ctnosti
naDANÁ
cudnost bez milosti
odevzDANÁ
osudu
podDANÁ
tomu nahoře
proDANÁ
nevěsta
odDANÁ
vlastnímu muži
uDANÁ
nebyla nesvá v jeho kůži
vyDANÁ
napospas
přeDÁNA
sama sobě
přiDANÁ
hodnota za hodnotu
hleDANÁ
výměnou za nahotu
shleDÁNA
pod peřinou, byť nevinnou
u DÁNA
novou, jinou
vyDÁNA
pro ochotu
...?
již rozDÁNA.