Anotace: Sami si (o)vládnem?
Proč se brodit hustým bahnem,
Když se dá jít cestou čistou.
Proč má cenu s každým ránem
Vstát a nemít vůli jistou.
Proč se koupat v cizích vodách,
Ve zkaleném rybníce...
Když v něm ryby požíraj se
A kvetou tu jen sinice.
Proč se chytat v nových sítích,
Když ty staré míjíme,
Sami sobě jsme tou pastí,
Do které se chytíme.
Ale proč...(?)
To stejně nevíme.
:-) hezky jSi To vymyslela, i když jsi tedy nedošla k žádnému závěru - zatím :-)!
04.10.2018 18:51:01 | Fany