Čas na (v)lásku...
Anotace: Bože dej mi to udělej.
Chtěla bych ho najít...
Třebaže na druhém břehu řeky života
Zažít...
To moře milování s kapkou hříchu
Bez viny...
Kde je i není
Samota
Obětovat zrnko písku,
V němž značí se mi ztráta zisku
V tom spatřuji kouzlo obelisku,
Co ční k nebi tak pevně
Už ne tolik má jistota
Tak buď, prosím, ve mně...
Celý
Lásko, přece víš...
Tak jsme to
Oba chtěli,
Byť nechtěně.
Prostě Chci To.
Ty Víš... (jen To?)
Přečteno 396x
Tipy 12
Poslední tipující: kudlankaW, Marcella, Romana Šamanka Ladyloba, Amonasr, básněnka, Fany, Akyš, jondys, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)