EMOCE vPřed!Stihu...jí(je)mně
Anotace: ...jemně do(bíhá)jí(má)mě... až tam... já (z)nám. Taky (je) dobíhám...
BLOUDĚNÍ v trávě..(?)
...ve Tvých očích.
Snad právě.
Za starým plotem
V zádech s modrožlutým
:) ...Sky(m)
Zelenou na zemi položenou,
poTravou pro postupující.
Právě teď ve výšinách.
V divokých rostlinách.
Po Tobě, Po Mně.
Ve tmách, v pustinách.
Ve slovech, v němotách...
Hravě.
V orientačních tabulích.
Na mapách těla.
Ve starých kůžích
Jemně ošuntělých.
Nohama na zemi.
Hlavou v oblacích...
V čeřených hladinách.
V nevyřčených otázkách.
S ní. I bez odpovědi.
Ve snách, ve dnech.
Po proudu, ve vlnách.
S buchtou na pikniku...
V pravdě, ve víně.
Hostinost, nevi(l)nně.
Objevená v čistém skle.
Ne v plastovém kelímku.
V zahradách.
V uzrálých malinách.
V odloženém deštníku
Kouká po (h)lavičkách...
Svobodně, (ne)stísněně
A zas volně.
Dobrovolně, hojně.
V přírody ozvěnách.
V pavoučích nástěnkách.
Repeté... Podvojně.
Trochu šíleně.
Brouků v hlavě
I v nástrahách.
Poprvé.
Zmateně..(?), né to né.
Jedinečně... jedině.
V životě.
Bez konce.
Zase jen...
Jako..?
Posledně.
...(v) milenci starých duší
Nezaspi...
Je čas!
K probuzení
Ze sna.
Na okamžik.
Už (jen) tak tak.
V poezii (ve)smíru.
V krásách konce světa.
...k nim letmo leť.
Přečteno 408x
Tipy 11
Poslední tipující: Jort, Amonasr, kudlankaW, jondys, Romana Šamanka Ladyloba, Frr, Helen Zaurak
Komentáře (2)
Komentujících (2)