jako PO MÁSLE
Anotace: ...když (za)chutná tak opravdově.
Vzduchem se line vůně přepuštěného másla.
Přebíjí umělost levného margarínu.
Krajem se táhne flóra, fauna si mlaská.
Chléb, ochucený špetkou soli a kmínem.
Své chutě si dojemně laská...
Stává se malým kouzlem.
Neskrývané tajně skryjem.
Boží, křehoučký chleba...
Nedává si vinu, že kůrka mu praská.
Křupavý dostane i mladou zeleninu.
Byť ona není tím zralým vínem...
Nevidí se už v jiném.
Ani svou křehkost v něm
Za žádnou cenu.
Přečteno 436x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, kudlankaW, jondys, Anděl, zdenka, Amonasr, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)