Je Otázkou...
Je Otázkou
Co je
To
?
Co nám běží rychleji
Než se zdá
Co utíká víc než čas
Protéká samo
Jak voda mezi prsty
Sype se k zemi
Jak domek z karet
Či zrnka písku
Často nepozorovaně
Byť je to tak jasné
Jak ciferníku
Na hodinkách
A pořád dokola
Když tak
Na něj koukám
Dokud se nezastaví
Jak srdce člověka
Smrt?
Život.
Je Otázkou i Odpovědí.
...stejně tak spojeny jako je spojení života se smrtí...
Přečteno 538x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Jort, jondys, enigman, Marcella, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)