Život jepičí...
Anotace: Ještě před tím, než do mě vklouzla ruka mága a (po)zřelo bdělé oko v lupiči...
Cítím se
Tak lehko, vážně
Lehkovážně
Vážně jen lehko
Jsem
Tak povolně volná
Jsem
Tak volná
Až je mi z toho
Nevolno
Je mi to
Volné
Když všechno
Tak nic
A je mi lehko
No nic
Nic nemám
Protože je mi
Všechno ukradené
Nemám nic
A tak mě nemá co tížit
Snad jenom zima
I když je teplo
A k tomu snad jen bída a všechna ta tíha...
Celého světa.
Jinak nic.
Temno.
Přečteno 547x
Tipy 12
Poslední tipující: LenkaT, ZILA78, enigman, Marcella, Amonasr, Frr, Jort, jondys
Komentáře (4)
Komentujících (4)