Jako olivy...
Jak oliva
Je člověk
Někdy (z)drcen...
Byť v dobré víře
A
Pod tlakem
Chce ze sebe
Pouštět
To
Nejlepší
Co je v něm
Ale
Pocit marnosti
Občas nastane
Když
Namísto
Zlata
Všude jen břečka
A za ním
Vyschlá
Hrouda bláta
Na prach...
Přečteno 601x
Tipy 14
Poslední tipující: LenkaT, ZILA78, zdenka, Amonasr, Frr, Laika, Akyš, Jort, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)