Anotace: opožděný nekrolog
narodila se
se kdesi hvězda
a z ní počal vzlínat
všehočas
ten probudil světlo
a křídla věků
jej donesla jednou
až k nám...
když slunce v zimě
zrazuje den
a kameny
spadlé z nebe
o tom naschvál mlčí
zrozená hvězda
klidně září dál...
nikomu před Tebou se
nikdy ani nesnilo
Ty zdánlivě bezvládný hochu
životem zakletý
do tíže nehybnosti
co pihou vesmíru
do Tajemství
všechno vkreslil
jednou
počatý čas
*
A teď mi řekni,
jak mám být kritická?
Snažila jsem se s prvním slovem
a najednou mě pohladila tečka.:)
12.01.2019 15:10:33 | Dreamy
vážené dílo :)
12.01.2019 13:52:23 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
děkuju Ti Leničko :-D*
12.01.2019 13:56:02 | Frr
:-)* :-)
12.01.2019 13:56:38 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA