Anotace: z obrazu
Jsem dáma tajemná
celý svět mé jméno zná
co skrývám za úsměvem svým
však nikomu už nepovím
malíř co mě maloval
šifru do obrazu uschoval
kdo z vás bude důvtip mít
záhadu může odhalit
Jak se jmenuji ?
hezky si hraješ se slovíčky :-) no a kdo to jen může být...asi se zeptám Leonarda :-)
21.02.2019 15:54:45 | Danger
správně, uhodl jsi :)
21.02.2019 15:58:34 | rybka
úsměv ... z.
19.02.2019 20:44:52 | zdenka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?