Jsem princezna
co si s Indiány hraje
jsem mořská panna
co s delfíny dovádí
jsem malá holčička
s kočičkou na klíně
jsem Alenka v říši divů
za zrcadlem
se zvířaty rozprávím
jsem milenkou
co vlasy tvé víská
jsem hrdinkou
co zachrání svět
jsem filmová hvězda
Ornella Muti
Elizabeth Taylor
jsem nejkrásnější ženou na této planetě
JSEM ŽENA VE ZNAMENÍ RYB
Rybička kouzelná, ta se vyzná,
taková nebo maková,
umí být, čímkoli,
ženskoST si zachová.
Se vším si poradí.
Je zkrátka znamení rybí,
které se každému líbí. ;-)
02.02.2020 11:30:28 | jenommarie