Dnes večer v posteli
sex mi neschází
půlnoc je tajemná
Múza přichází
usedá na lože
po vlasech hladí
nikdy mě nezklame
magická paní
ve slovech obrazy čaruje
hladí mě po duši
inspiruje
a já děkuji : Dobrou noc !
Kdysi mě napadla myšlenka: Co asi musel Leonardo da Vinci provádět v té posteli s můzou. Vypadá to, že nebyl sám komu nescházel sex, protože měl deně návštěvu z vyšších sfér.
10.02.2020 16:13:14 | Wahadahaku
S múzou v noční snění padáš,
znám to také,
mám to ráda.
Krásné múzou očarované snění,
TI milá Rybko přeji a sobotu, neděli ;-) ;-)
08.02.2020 12:16:27 | jenommarie