Anotace: ...
vítr
doručený letáky
a tma
jak v koutku pro zoufale dospělé
hodina má hodinu
teď - teď - teď
jen teď
se nepřičítá
vidíš
i chvíle vybírá
mezi psem a vlkem
je ticho nejhlubší
podívej svítá
a přece je tak prázdno
před tescem
stojí druhá věž
z uren
a nikdo nikomu nerozumí