Anotace: ...
byli stejně úplný i čistý jako to nebe
tehdy v září
a dnes
dnes je to pro změnu nebe co si začalo
s podobáním
i zatím zní stejně – naléhavě
jako všechna ta zbytečně včerejší až
tak tedy Na zatím?
nikdo nehraje
ani nepřipíjí
jen dva poslední
kamsi plynou
To podobání se...s tím si tady nevím rady.
Jen mé tedy vidění..
tak možná..pořád lepší dva, než jeden. ;-) "ST"
29.04.2020 10:54:33 | jenommarie
Závada je na mých očích, často vidím dvojmo, jako časově dvojmo. Něco se stalo i děje stejně a mně se to líbí. Jako nejen samo o sobě, ale i že mi to ty oči dovolujou nepřehlídnout, že mě nutěj přestat dělat cokoliv účelnýho a prostě jen být u toho. Psaní je vlastně taková reportáž pro kohokoliv. Někdo má stejně vadný oči, ale myslím, že vetšina lidí ne. Hodně lidí asi čte tyhle podivný reportáže právě proto, že jejich oči jsou příliš normální. Ten ukazovanej cizí svět se jim však líbí, protože mají fantazii, emoce a tak.
29.04.2020 11:49:29 | Luky-33
Já tomu neříkám " podivný reportáže" a pohledy druhých vnímám, jelikož je to zase "něco " nového a může mi i zpříjemnit den. Tak nevím i přes tvou odpověď si nejsem jistá, i tak TI moc děkuji a to dvojité vidění. Zkusím, snad nezakopnu.:-D Hezký den TI přeji. ;-)
29.04.2020 11:53:53 | jenommarie