V chladném odlesku hvězd
se probíjí vzhůru
raketoplán SpaceX
a vesmírné ticho
křičí nad drzostí člověka
létat jako bohové
nemohu být astronautem
strachy
bych
se
po
ka
ka
la
Ano, legrace a velká vesmírná šou amerického typu, (konečně už jejich kosmonauty nevynáší nenáviděná ruská nosná raketa neboli dohnali kosmickým vývojem konečně Sovětský svaz :-)), jen jsem nezaznamenal žádné protesty ekologů ke startu rakety, který způsobil jako každá další raketa neskutečné znečištění o jehož dopadu na ozon a atmosféru zatím vědci jen spekulují...o světelném a elektromagnetickém znečištění vytvářené sítě satelitů Starlink od SpaceX ani nemluvě.
01.06.2020 11:21:05 | Lighter
Ať má šťastný let...
Jó rybko...já taky:-D :-D
jsi naše vtipná rybka :-D "ST"
01.06.2020 08:56:20 | jenommarie