Mladé srdce
Mladé srdce,
ťažko znáša žiaľ.
Čo kdesi, potichučky,
objavil sa nadohľad.
A ono, chudáčik,
tá najkrajšia časť ľudstva,
nevie ako naložiť
s ťarchou väčšou než je samo.
Hoci chcelo by,
drása sa, trhá, plače.
A predsa to nejde.
Zmeniť osud, tak nenávratne tichý.
Samo srdce v poli.
Čaká na bielu vlajku.
Ktorá by ho prišla aspoň objať,
keď je zima.
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Marten
Komentáře (1)
Komentujících (1)