Anotace: ---------------
Motýlečku snový
podivný to blok ,
ze studánky lásky tvé
ani malý lok ,
by se jeden zcvok .
Pane Báček, je v tom háček
oni umí mávat křídly,
ve snech rádi pletou hlavu.
Srpen třeba otevře tu
nejednu studánku.;-)
04.08.2020 21:23:29 | jenommarie