Venuše ve štíru
skrývá vášně
na Uran v býku
mrká smyslně
prodej mi ruku
říká zastřeně
uvolni zábranu
nezdráhej se
s prázdnou portmonkou
vzbudíme se
Ano - Venuše!
Venuše – něžná večernice
mi láskou mnohé napoví –
už zněly zvony klekánice –
utichly naše domovy.
28.11.2020 13:25:23 | ARNOKULT
:D pěkná a s vtipem. Pěkný advent milá Vlnko..a portmonku..né prázdnou:)
28.11.2020 11:13:15 | jenommarie