Ta lehkost citů
žádné trauma
duhový most snů
velká neznámá
To Luna v Blížencích
s lehkostí vánku
jak tráva ševelí
odchází za červánků
Pro tebe pro všechny
má pochopení
kdo hraje na city
ten jí zevšední
V Blížencích ..stříbrnou nit si spřádá..*ST Vlnko mávám **;)
01.12.2020 12:33:28 | jenommarie