Saturn, ten stařec vyhublý
má pro nás možná málo dní
však jejich čas se natahuje
ručičky hodin zastavuje
Tak využijme zpomalení
dojdeme klidu v běhu dní
dost času k práci, učení
s blízkými advent poklidný
Tak ať máme adventní dny..jen ty poklidné a nebereme novou sílu i energii. Krásné svátky Vlnko milá a teď i krásný večer TI přeji. * ST
12.12.2020 19:39:35 | jenommarie