50/50
Počítáme hodiny
A počítáme dny
A roky co jsou ztracený
A nesplněný sny
A věci co se nestaly
I když se mohly stát
Padesát na padesát
Spočítáme cokoli
Co prošlo kolem nás
Ale s čím jsme se jen minuli
A na co nezbyl čas
A všechno co jsme nevyzvedli
Z nálezů a ztrát
Je to tak padesát na padesát
Haj hou Haj hou Haj hou
Počítáme dopisy
Co neměli jsme psát
I ty co nikdy neodešly
Zmizel adresát
A můžem' toho litovat
Nebo se jen smát
Padesát na padesát
Počítáme mínusy
A že jich bylo dost
A vzpomínáme na plusy
To jen tak pro radost
A když to všechno sečteme
Tak můžem' si jen přát
Padesát na padesát
Haj hou Haj hou High hopes
Přečteno 237x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Emily Říhová, mkinka, ARNOKULT, Iva Husárková, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (3)