Anotace: piloti letadel jsou bez práce
Covid vzal pilotovi křídla
tak se učí létat
na křídlech Ikarových
A ne jen piloti, mnoho je Ikarů v této době
25.01.2021 09:58:18 | Clown
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?