Vodnářský měsíc o svobodě
dává nám šanci k obrodě
je těžké v mrazu hledat slova
když duchna ducha přikryla
Jen ti co sami mají strach
volně si venku zazpívat
nemohou létat v oblacích
na zemi nesou si svůj kříž
Je leden, však život dere se
pod sněhem poupě kryje se
čeká až v jarních paprscích
roztaje příkrov tuhých zim
Jak skřivan vrzne na poli
v srdci nám ledy roztají
v paprscích jara písnička
svobodně zpívá dušička
Snad jaro brzy přijde sem
bude zpívat celá zem...
Taky už se nemůžu dočkat ;)
Krásný den :)
03.02.2021 10:19:29 | Emily Říhová
U nás je naskřivana příliž brzo, to ale neznamená že bych se na jaro netěšil
28.01.2021 19:58:15 | Clown
Už aby milá Vlnko**:) *ST
28.01.2021 16:16:59 | jenommarie