Co chce mi říci podvědomí
ve snu se často rozmotá
vše co se ve dne hlavou honí
po ránu ve snách odžívá
Užít si chvilku lenošení
hlavu mi polštář objímmá
oddat se klidu bez myšlení
jak slastná každá vteřina
Maruško děkuji a přeji krásnou neděli:-)
31.01.2021 09:54:10 | vlnka
..někdy i tak bývá :);) pěkný víkend milá Vlnko
30.01.2021 20:46:59 | jenommarie
Sice není ráno, ale i teď zo jde..lenošit. Jen ty myšlenky ne a ne zastavit.;)
30.01.2021 16:36:09 | Dreamy
Děkuji Ti za zastavení a milý komentář. Po ránu, když prší, to se to lenoší:-)
30.01.2021 19:26:46 | vlnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?