Zalitý sluncem, jiskření
svah láká v sněhu kroužení
obloučky krojím do pisty
bože jak krásné to jsou sny...
Já ti nevím ač synem krakonoše na lyžích stál jsem jen jednou a že by si to zasloužilo básničku ...
Ale ty jsi jistě mnohem zdatnější sjezdařka tak alespoň přidám tip:-)
31.01.2021 21:15:59 | Clown
Zajiskřila** vlnko milá:)
31.01.2021 11:35:01 | jenommarie
Maruško děkuji a když si představím, jak bychom krosili na svahu, tak mi je z toho trochu smutno. No snad se to konečně postupně zlomí:-)
31.01.2021 13:05:09 | vlnka
Také TI DĚKUJI milá Vlnko..no ještě si počkáme a musíme si najít i cesty..rozumné a umět i přes všechno si život užít. I malý kopeček a sníh..dokáže náladu napravit:)
31.01.2021 13:37:51 | jenommarie