Tři tečky
Tři tečky
čekání
nekonečně dlouhá chvíle
„uživatel píše“
žaludek sevřený
a srdce jede v Bebop rytmu
tři tečky poskočí
tak radostně a bezstarostně
zatímco já se můžu zbláznit
stále píše
na chvíli zmizí
společně s mým dechem
a zas se objeví
z minut se stávají dny a roky
třech teček je už tak tisíc
„uživatel píše“
čekám
…
Přečteno 197x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, jenommarie, Tomcat, OpilyJohn
Komentáře (2)
Komentujících (2)