Bylo by jednoduché
Bylo by jednoduché
Necítit
Radost, smutek a další hovadiny
Bylo by příjemné
Neslyšet
Všechno to volání
A stejně krásné
Nemoct si naplno zařvat
z plných plic i bránice
Bylo by uvolňující
Nemoct pohnout ani palcem u nohy
Abych nemusela dělat nic
Bylo by uklidňující
Ztratit zrak
Nevidět ani tmu
Bez potřeby zavírat oči
Bylo by tak dobré
Přijít o chuť
nerozeznat hořkost od sladkosti
Jenže jsem (jen) člověk
postižen všemi smysly
a to je težké
Přečteno 195x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)