Anotace: ...---...
I rozhodl anděl strážný
aby ona a on
stvořili človíčka
kterého by strážit mohl.
Tak život započne
pod křídly bílými
aby v čase budoucím
se opět rozplynul
zakrytý v černých perutích.
Děkuji moc za zastavení.
16.07.2024 01:41:26 | Jan Urban
Moc hezká Tak i hezkou dobrou noc
16.07.2024 00:17:17 | Verunka1
Velmi pravdivé...a nic na tom nelze změnit. Alfa a omega...
20.07.2021 23:03:26 | Jaruška
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?