Řvu jako lvice
zavřená v kleci
To křičí beznaděj
pochop to přeci
Má slova tiše
mluví teď k věci
Za nimi cenzura
láska je nevedla
Naslouchám duši
vážím svá slova
Víš co chci říci
srdce se objala
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?