...mám vzpomínku na Psí Vojáky, malej fesťák kdysi dávno po revoluci, příšerná průtrž mračen, bouřka a všichni se utekli schovat do blízkýho sálu...i kapely...tam bylo starý piáno a aby se lidi nenudili, tak F.Topol hrál jen tak pro radost, co kdo chtěl...to byla párty...geniální týpek...Rip...
19.10.2021 14:26:45 | Marten