To co se zdálo neměnné
nám život mění před očima
roztáčíš mlýny větrné
minulost živá v tobě dřímá
Držet se silou bere dech
nezbývá síly na zázraky
zahlédnout vizi právě teď
můžeš jen ty a volný dech
Musím mlčet !
06.11.2021 23:39:39 | Fialový metal
Děkuji ti za komentář :-)
07.11.2021 15:21:12 | vlnka
Děkuji ti za zastavení a moc mě těší souznění:-)
07.11.2021 15:20:41 | vlnka
Pravda pravdoucí, Vlnko*
06.11.2021 17:15:19 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?