Tichá je voda v úplňku
stříbrem se v noci zrcadlí
měsíc co kouká na tůňku
Má ještě chvilku do rána
pak vstoupí slunce na nebe
a nálada je barevná
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?