Je tu zima, ticho a tma.
Slyšíš jen svůj dech.
Marně napínáš uši
slyšíš jen ledový vzdech.
Kolik času ti zbývá ?
Co honí se ti hlavou ?
Poslední myšlenka bude patřit komu ?
Počítej pomalu . . .
Když spadne lavina, nekřič.
Nikdo tě neuslyší.
Umírej potichu.
Než dojde ti dech.