Podivné prázdno, tam-tam uvnitř mě.
I myšlenky zdají se zbytečné.
I chutě jakoby neměly smysl
déšť a vítr povrch, barvu ohladil.
Okolo jako vítr barvy plynou
jako bych vnímal barvu ale jinou.
Zavřené oči, pod víčky déšť
Okolo vítr, tiše šumí les.
Uvnitř prázdno
Jsem ticho, starý les.
~☆~
I v "starém lese" mladá laň. Jen na posedu trpělivost a zahnat lítost... rozeznat, blízkou bytost*
17.05.2022 17:20:47 | šerý