Moai na Rapa Nui
bez klobouků, bez očí
na břehu ostrova stojí
na mořskou hladinu hledí
na koho, na co čekají
kdy promluví
kdy svoje tajemství odhalí ?
Jen moře tiše šumí
Otázka je, jestli je ještě co říct. Nebo mlčí údivem, že není...Sochy dokráčely.
28.06.2022 13:01:57 | Lighter
Čekají na Ty co přichází i odchází.
Tak jako MY.
A jen oni to vědí.
28.06.2022 10:52:24 | Fialový metal